حذف داده‌ها

برای حذف کامل اطلاعاتتان از این سرویس یکی از این راه‌ها را انتخاب کنید:

  1. از دستیار خود بخواهید ابزار disconnect_my_account را اجرا کند. توکن، فایل‌ها و همهٔ اطلاعات شما بلافاصله حذف می‌شود.
  2. یا در اینستاگرام: Settings → Website permissions → Apps and websites → این اپ را Remove کنید و به مدیر سرویس اطلاع دهید.